Нові можливості для міжнародної співпраці

6 лютого 2024 року відбулася захоплююча онлайн-зустріч, яка об’єднала представників закладу освіти Швеції з міста Борос, компанії SALAR International, яка підтримує розвиток систем місцевого самоврядування у різних країнах, Білоцерківської міської ради та Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну.

На зустрічі було обговорено широкий спектр питань, пов’язаних з освітою, включаючи навчальні програми, особливості та методи навчання здобувачів освіти різних вікових категорій, технологічні інновації та можливості для студентів у сфері легкої промисловості. Учасники змогли представити заклади освіти, обмінятися кращими практиками організації освітнього процесу у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну і University of Borås, відкрити нові перспективи співпраці та встановити особисті та інституційні зв’язки.

Зустріч відзначилася активністю учасників та позитивними відгуками про можливості майбутнього співробітництва та обміну ідеями для подальшого розвитку та культурного обміну.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *