Обмін досвідом щодо віртуального методичного середовища коледжу

23 жовтня 2024 року у рамках проведення заходів із підвищення кваліфікації завідувачів навчально-методичних кабінетів, організованих Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти, з доповіддю на тему «Віртуальний методичний простір» виступила заступник директора з навчальної роботи Денисова-Єрмоленко Анастасія Володимирівна.
У своїй доповіді Анастасія Володимирівна зробила акцент на низці ключових моментів, серед яких і важливість впровадження цифрових технологій, що значно спрощує доступ до навчальних матеріалів та ресурсів, дають змогу організувати спільну роботу педагогів у режимі реального часу, а також забезпечують безперервне оновлення та обмін матеріалами.
Також було презентовано модель єдиного методичного простору, який дозволяє підвищити якість підготовки здобувачів освіти. Такий простір передбачає використання різноманітних цифрових інструментів з метою оптимізації навчально-методичної діяльності та зробити її більш гнучкою і доступною.
Виступ містив не лише корисні практичні поради, а і став поштовхом для подальших обговорень питань цифровізації освіти на рівні коледжів фахової передвищої освіти.