“Патріот” – це не просто слово

1 жовтня в Україні відзначають День захисників і захисниць України. Цей день присвячений вшануванню військових, які захищають нас та незалежність України.
Ми кожного дня пам’ятаємо про їх подвиги та щиро їм дякуємо.
В цей день до Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну завітали захисники 114 окремої бригади територіальної оборони 132 ОБТРО та 72 ОМБ “Чорних запорожців” Олексій Михайлович, Михайло Володимирович, Ян Олегович, Руслан Євгенович та волонтер Ігор Новохацький на дружню зустріч зі студентами груп В-1 та М-1 в Інформаційно-ресурсному центрі коледжу.
Здобувачі освіти запевняють, що така зустріч не залишила байдужим нікого: «Коли ти чуєш розповіді очевидців, учасників військових дій, серце пронизує гордість та непохитна віра у перемогу. Саме такі заходи, на прикладах наших земляків, дозволяють побачити, що «патріот» – це не просто слово».
Гості презентували нам подарунок – наш український прапор з підписами бійців з передової. Будемо гордо берегти цей прапор, чекати перемогу і наближати її добрими справами та відмінним навчанням.
Слава Україні! Героям слава!
Шана і вдячність нашим захисникам і захисницям!