Практичний інтенсив для педагогів

Початок нового навчального року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну розпочинається активно!
Завідувачем методичного кабінету Мариною Володько проведено практичний інтенсив із розроблення навчально-плануючої документації відповідно до
оновлених освітньо-професійних програм для педагогічних працівників, організований у рамках діяльності Студії педагогічної фасилітації при методичному кабінеті коледжу.
Мета заходу: допомога педагогічним працівникам, які прийняті на роботу у новому навчальному році, із методикою розробки навчально-плануючої документації відповідно до нових стандартів, освітньо-професійних програм (ОПП) за різними професіями і спеціальностями, а також на основі Положення про організацію освітнього процесу та Положення про практичну підготовку здобувачів фахової передвищої освіти від 02.05.2023 № 510.
Під час інтенсиву акцентовано увагу на особливостях і змінах в робочих планах та надані актуальні зразки робочих навчальних програм, рекомендації щодо структури та змісту навчальних видань тощо.
Віталій Мітько наголосив на особливостях використання електронного журналу “ЛКЛАУД” та представив посібник з рекомендаціями. Усі матеріали розміщені в електронному методичному кабінеті, де викладачі можуть зручно ознайомитися з ними для подальшого використання в освітньому процесі.