Презентація інструментарію для Центрів кар’єри

Наприкінці грудня 2023 року відбулась презентація нового інструментарію для Центрів розвитку кар’єри, розроблений
в межах Проєкту USAID “Економічна підтримка України” (у змішаному форматі).

Цей інструментарій є ключовим ресурсом для закладів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти.

Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну на заході представляла Старовойт Діана, методист, координатор Центру кар’єри.

Учасники: представники Міністерства освіти і науки України, закладів вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти, у тому числі залучених до пілотування інструментарію для Центрів розвитку кар’єри.

Під час презентації експерти поділились електронними матеріалами та надали детальні рекомендації щодо ефективного використання нових інструментів.
Учасники пілотного проєкту, які зробили внесок у розробку фінального інструментарію, мали можливість поставити запитання організаторам та поділитись своїм досвідом впровадження інструментарію у закладах освіти.

Даний проєкт є цікавим та важливим для системи розчинення закладів освіти, зокрема фахової передвищої та професійно-технічної освіти. Адже в умовах війни важливо не тільки забезпечувати якісний освітній процес, а й допомогати здобувачам освіти та випускникам комфортно входити в професійне середовище.