Підбиття підсумків  Днів науки та творчості – 2024

15 травня 2024 р. у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбулося урочисте підбиття підсумків  Днів науки та творчості – 2024.

Програма заходу була насиченою, різноманітною та характеризувала події, які стали справжнім калейдоскопом відкриттів і вражень. Цей місяць був не лише часом активних навчальних заходів, а й часом, коли коледжанська родина мала можливість проявити креативність, творчість та відкрити нові горизонти наукових досліджень.

Особливістю тематики  заходу було поєднання визначних дат травня: Міжнародного дня сім’ї, встановленого Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році, Міжнародного дня вишиванки, який щорічно святкують у третій четвер травня,  Міжнародного дня захисту клімату та Всесвітнього дня інформаційної спільноти, прийнятого 27 березня 2006 року Генеральною Асамблеєю ООН.

Проведені заходи – бінарні заняття, менторські сесії, інтенсиви, хакатони, тед-стайл презентації, воркшопи, лекторії, семінари, конкурси фахової майстерності, майстер-класи, брейн-ринги, екскурсії та презентації творчих проєктів – були спрямовані на формування у здобувачів освіти поглиблених знань з обраних спеціальностей та професій, на збагачення загального інтелекту та мотивацію до самовдосконалення і творчості.

Під час урочистого відзначення найважливіших професійних, наукових, творчих досягнень директор Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, викладач-методист, заслужений працівник освіти України Степура Алла Олегівна зазначила, що науковий прогрес стрімко набирає обертів, і в сучасний час надзвичайно важливо створювати сприятливі умови для професійного розвитку та розвитку молодих талантів.

Цьогоріч ми з радістю приєднались до всеукраїнського святкування Дня вишиванки та родини. В холі коледжу представлена інсталяція-перфоманс «Сім’я, родина, рід, які слова святі, вони потрібні кожному в житті», виконана здобувачами освіти художньої студії «Штрих», школи «Лідерів» та представниками студентської ради під керівництвом педагогів Олени Гріщенко, Людмили Лемешко, Надії Нагалевської та Олени Побережець.

А також до всеукраїнського святкування Дня вишиванки у форматі флешмобу, адже це шлях, що дозволяє об’єднати нас у міцну спільноту, висловити нашу національну гордість та продемонструвати всьому світу, як українці об’єднуються навколо символу вишиванки.

Театром  моди та зачіски «Діамодус» продемонстровано творчий проект  здобувачів освіти та педагогів ЦК «Легка промисловість» з назвою «Апсайклінг» – другий подих одягу», що є втіленням екологічного мислення, використання еко-матеріалів та етичного виробництва.

Отже, нехай підсумки цих Днів науки і творчості стануть початком нового етапу співпраці, зростання, взаємного збагачення та натхнення!

Бажаємо всім постійного розвитку, глибоких знань і незгасної жаги до відкриття нового!