Регіональний конкурс від Junior Achievement

9 травня 2024 року відбувся Регіональний конкурс мінікомпаній для представників Київської, Дніпропетровської та Полтавської областей, що проводиться в межах програми «Компанія» з розвитку підприємницьких здібностей від Junior Achievement (Німеччина).

На конкурсі було представлено понад 50 команд, серед яких студентська компанія Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну «Double D» (Денис Максимець, Тетяна Спіцина, Софія Салабай, Діана Халдєєва та Вероніка Старовіт) за підтримки педагогів-наставників Валентини Цибок і Діани Старовойт.

За результатами відбору журі обрано по 3 найкращі команди від кожної області. Коледжанська мінікомпанія «Double D» посіла І місце серед учасників Київської області та рекомендована до участі у Національному конкурсі “JA Компанія 2024 року”, що відбудеться 17 травня у Львові.

 Це велике досягнення, яке свідчить про нестримний потенціал і креативність молодих українських підприємців. Бажаємо нашим переможцям подальших успіхів і нових здобутків у їхній підприємницькій подорожі. Хай ваша мрія завжди веде вас до нових вершин!