Творчо-методична панорама: досягнення, інновації та перспективи розвитку

21 червня 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відкрито виставку «Творчо-методична панорама: досягнення, інновації та перспективи розвитку».

Мета виставки полягає у презентації здобутків педагогічних працівників коледжу, творчих досягнень та інновацій і окресленні перспектив в подальшій науково-методичній роботі.

Цьогоріч виставку організовано у двох форматах: фізичному – для демонстрації методичних здобутків, творчих досягнень, інноваційних рішень та практичного упровадження теоретичних положень та висновків у конкретний результат та віртуальному. Адже сьогодні комп’ютерний екран стане вікном у світ виставки, де кожен клік – це ключ до надбань педагогічної майстерності. Відеоматеріали, цифрові ресурси, інтерактивні посібники — усе це розповідає про нові підходи до навчання, сучасні методики та передові практики!

Під час виставки директор Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, Степура Алла Олегівна висловила слова вдячності педагогічному колективу за ґрунтовну роботу упродовж навчального року і зазначила, що на сьогодні є дуже важливим тримати освітянський стрій на високому рівні; розвивати творчу ініціативність, впроваджувати авторські розробки, що у свою чергу надихатиме і здобувачів освіти на активну навчальну діяльність.

У рамках виставки представлено такі напрями: наукова, науково-методична робота та публікаційна активність; нормативне забезпечення діяльності коледжу; презентація великої кількості методичних видань, творчих досягнень та результатів участі у науково-методичних масових заходах і конкурсах міжнародного, Всеукраїнського, регіонального рівнів. Кожна циклова комісія коледжу гідно представила підсумки своєї праці за 2022-2023 навчальний рік.

Наша сучасна реальність підкреслює важливість постійного удосконалення. І люди, які навчаються новому, пристосовуються до змін і активно шукають способи вдосконалення, мають усі шанси досягти успіху та стати лідерами у своїй галузі!