Тренінг «Кар’єрний компас: відкривай можливості»

4 жовтня 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну в межах роботи Центру кар’єри проведено тренінг «Кар’єрний компас: відкривай можливості» для першокурсників та здобувачів освіти старших курсів напряму легкої промисловості. Спікером виступила координатор Центру кар’єри, методист Діана Старовойт.

Мета заходу полягає у мотивації здобувачів освіти до розвитку необхідних навичок, які є ключовими для досягнення професійного успіху, та формуванні їх усвідомлення щодо власного професійного шляху.

Під час тренінгу, учасники мали можливість практично опрацювати та розвинути  hard та soft skills, необхідні в їхній майбутній професійній діяльності. Особлива увага була приділена обговоренню важливості поєднання цих навичок в різних професіях та галузях.

Гостем заходу стала випускниця 2003 року, успішна фахівчиня у галузі легкої промисловості, Наталя Мейстер. Вона поділилася своїм кар’єрним шляхом, презентувала свої авторські вироби, розповіла про особливості ведення бізнесу за кордоном та надихнула всіх здобувачів освіти на подальший професійний розвиток.

Захід відбувся у дружній і творчій атмосфері, сповненій практичних порад і натхнення. Ми щиро дякуємо Наталі Мейстер за цікаву презентацію свого досвіду та бажаємо нашим здобувачам освіти відкриття нових  можливостей у здобутті обраної професії. Нехай ваш кар’єрний компас завжди вказує на успіх і досягнення нових вершин!