Урок літератури рідного краю, або Зустріч з письменником

…це для всіх,

Хто шанує щирий сміх!

Віктор Євтушенко

Віктор Арсенійович Євтушенко –  український письменник (поет-гуморист, прозаїк), громадський діяч, учень славетного П. П. Глазового, член Національної Спілки письменників України, президент Міжнародного фонду імені Павла Глазового, лауреат численних Всеукраїнських конкурсів-фестивалів гумору та сатири, член Асоціації діячів естрадного мистецтва України, Заслужений артист естрадного мистецтва України, автор 16 збірок гумору та сатири, прозових книг – завітав сьогодні до здобувачів освіти Білоцерківського коледжу сервісу та дизайну на урок літератури рідного краю.

Студенти та учні груп Д-1, Д-2, М-2, ОП 7-8, П 17-18 разом зі своїми викладачами української літератури Дубченко Л.Г., Герасименко І.В., Старовойт Д.О. вітали ПОЕТА в затишній актовій залі. 

І читання   Віктором Арсенійовичем своїх творів, і зворушливі розповіді про події війни проти загарбницької росії (а поет є учасником бойових дій!), і відповіді на запитання, і придбання збірок творів письменника –  все було дуже щиро! Дякуємо за творчість, за зустріч і, звичайно ж, за  можливість посміхнутися, посміятися!