Шевченкове слово бореться з ворогом і …ПЕРЕМОЖЕ!

Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!

 За вас правда, за вас слава і воля святая!

Т.Г. Шевченко

Тарас Григорович Шевченко…. Він був і є для українців таким же генієм, як для поляків Міцкевич, грузинів – Шота Руставелі, англійців – Шекспір. Сьогодні його слово – зброя, що нищить ворога!

Студентсько-викладацька спільнота Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, щороку пошановує Пророка! Цьогоріч 9 березня  творчий колектив здобувачів освіти під керівництвом заступника директора з виховної роботи Лемешко Л.Ю. взяли участь  у літературному онлайн-марафоні «Єднаймо душі словом Кобзаря!», організованого Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».  Було підготовлено відеоролик «Огонь запеклих не пече…», в якому представлено поезії Тараса Шевченка в сучасній інтерпретації.

Група Д-2 (класний керівник – Дубченко Л.Г.) через масовану повітряну тривогу не 9, а 10 березня завітають до навчальних аудиторій з поетичною п’ятихвилинкою «Войовничі «Давидові псалми» : сучасний вимір».

Цими урочистими днями підведено підсумки І етапу олімпіади з української мови, у якому взяли участь 23 здобувачі освіти. Переможцями стали:

І місце – Катерина Саволюк (група Д-2)

ІІ місце поділили між собою  Софія Ридченко (М-2) та Карина Симоненко (Д-2).   Вітаємо!

Кожним своїм словом Тарас Шевченко прагнув волі для України, застерігав про підступність ворога і щиро вірив у квітуче майбутнє рідної землі. І нині ми щогодинно доводимо, що  «в своїй хаті своя й правда, І сила, і воля» та переконані в пророчому слові Кобзаря : 

І на оновленій землі

Врага не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люде на землі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *