Ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 в Києві

21 квітня, в рамках програми «Компанія» з розвитку підприємницьких здібностей від Junior Achievement (Німеччина), студентська компанія Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну «Double D» (Денис Максимець, Тетяна Спіцина, Софія Салабай, Діана Халдєєва та Вероніка Старовіт) взяла участь в Ярмарку молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024, м. Київ.

Протягом 2023-2024 навчального року здобувачі освіти коледжу, за підтримки відомого бізнес-ментора Київщини Маргарити Чичуй та педагогів-наставників Валентини Цибок і Діани Старовойт, опанували навички підприємництва на практиці. А саме – сформулювали бізнес-ідею, заснували навчальну міні-компанію, навчились писати бізнес-план, здобули знання з фінансового, інвестиційного, маркетингового управління підприємством, розробили прототип та випустили власну готову продукцію.

На ярмарку учасники проєкту мали можливість не лише показати свої творіння, вироби, а й реалізувати їх, взаємодіючи з клієнтом, адаптуючи свій продукт до їх запитів та потреб. Цей досвід комунікації зі споживачами та просування товарів на ринку виявиться надзвичайно корисним у подальшій кар’єрі та під час розвитку власних підприємницьких ініціатив.

Висловлюємо подяку організаторам за проведення заходу та можливість взяти участь в ньому, а коледжанській стартап-компанії «Double D»  бажаємо швидкого впровадження інновацій, генерування ідей, успішної реалізації унікальних продуктів й максимізації прибутків.