Історія українських земель. Козаки.

Виховання молодого покоління на традиціях та історії свого народу – один із ключових аспектів сучасного освітнього процесу. Традиції нашого народу –справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці для здобувачів освіти гуртожитку №1 Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну вихователь Ніна Муковоз організувала та провела інформаційну годину «Історія українських земель. Козаки».

Переглянувши документальний фільм «Ким козаки були насправді», учасники заходу здійснили історичний екскурс, розширивши уявлення про життя та побут українського козацтва, символи та атрибути славних козаків. З  великою гордістю  та повагою прослухали  розповідь про ратні подвиги, хоробрість і відвагу сучасних українських воїнів. Отримані знання з  цікавістю і захопленням застосували у вікторині про козаків.

В цей день ми ще раз можемо подякувати нашим захисникам і захисницям за стійкість та відвагу, вшанувати полеглих, згадати героїв попередніх поколінь, які здобували та відстоювали свободу і незалежність України.