Випуск здобувачів освіти курсової підготовки за професією «Кравець»

У Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбувся черговий випуск здобувачів освіти курсової підготовки, за професією «Кравець», майстер виробничого навчання Т.В. Медвєдєва.

Освіта дорослих з кожним роком стає все популярнішою, адже розвиток сучасних технологій не стоїть на місці, а постійно розвивається.

За короткий термін, в 4 місяці, слухачі мали можливість познайомитися з методами обробки, та слідуючи вказівкам досвідченого викладача, навчилися шити все – від простенької спіднички до модних жакетів, костюмів та вечірніх суконь.

Рівень підготовки після закінчення нашої курсової підготовки дозволяє не тільки модно одягнути себе і свою родину, а й професійно працювати в ательє або відкрити свій бізнес.

Одягатися красиво — бажання кожної жінки. Вміння шити дозволить мати в своєму гардеробі унікальні речі, які неможливо придбати в магазині.

Якщо ви готові стати справжнім майстром своєї справи, тоді запрошуємо вас на модульні та довгострокові курси з професій «Кравець» та «Закрійник».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *