День безпечного Інтернету-2023

Щорічно у другий вівторок лютого відзначається День безпеки в Інтернеті (Safer Internet Day), який запровадили мережі INSAFE та INHOPE у 2004 році за підтримки Європейської комісії. З роками Міжнародний день безпечного Інтернету став знаковою подією в календарі онлайн-безпеки. Наразі він відзначається у близько 150 країнах світу. Від кібератак до соціальних мереж: щороку цей день присвячений вирішенню поточних проблем, які впливають особливо на молодих користувачів Інтернету.

08 лютого 2023 року до Дня безпечного Інтернету, що відзначається під гаслом «Разом для найкращого Інтернету», для здобувачів освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну завідувачем методичного кабінету Денисовою А.В. та викладачем спецдисциплін Поченюк Н.Г. був проведений лекторій «ПРО КІБЕРБУЛІНГ для підлітків».

Метою заходу є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для студентської молоді.

Цей захід дозволяє зробити акцент на позитивному використанні інтернет-технологій і визначити роль, яку ми всі відіграємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти; слугує закликом для молодих людей, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого Інтернету.

Бажаємо сучасній молоді безпечного користування ресурсами глобальної інформаційної мережі!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *