Презентація досвіду викладачів циклової комісії «Перукарське мистецтво»

Початок лютого 2023 року в системі освіти Київської області насичений різноманітними заходами, які спрямовані на популяризацію професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти та профорієнтаційну роботу коледжів, ліцеїв та інших закладів освіти Київської області.

6 лютого 2023 року  Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Київській області було проведено вебінар для педагогічних працівників напряму сфери послуг закладів професійної (професійно-технічної) освіти Київської області на тему: «Мультипредметний підхід у формуванні професійних компетентностей здобувачів професійної освіти (напрям «Сфера послуг»). Під час вебінару був представлений досвід Білоцерківського фахового коледжу у питанні «Впровадження ефективних методів навчання при підготовці майстрів нігтьового сервісу», доповідач – Павлик Вікторія Геннадіївна, майстер виробничого навчання. Було наголошено на актуальності використання новітніх досягнень науки, техніки і мистецтва як у створенні сучасного манікюру, так і у процесі навчання майстрів нігтьового сервісу. Виступ був доповнений презентацією навчального відео та відео з творчими роботами здобувачів освіти коледжу.

У лютому 2023 року розпочато реалізацію соціально-гуманітарного проєкту «Освітній ХАБ Київщини», учасником якого став і Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну.

6 лютого 2023 року презентовано перший день воркшопу «Make-up» – одна із складових для створення образу», який загалом буде тривати 3 дні в режимі онлайн. Тренером воркшопу виступила Урюпіна Марина Вікторівна, викладач дисципліни «Декоративна косметика ти грим». Упродовж першого етапу учасники воркшопу отримали інформацію про косметичні засоби, щоденний правильний догляд за шкірою обличчя та отримали поради, які допоможуть у  підтримці здорового та молодого вигляду шкіри якомога довше. На наступних етапах буде презентовано техніки та стилі виконання макіяжу (13 лютого – стиль «casual-макіяж»; 20 лютого  – універсальна техніка макіяжу очей).

Детальніше переглянути матеріали воркошопу:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *