Студентська відеостудія  «BFCSDstudio»  представляє!

  Здобувачі освіти – Максимець Денис (гр. В-1), Спіцина Тетяна (гр. В-1), Демський Олег (гр. ОП 3-4),  Топчій Аліна (гр. ОП 9-10), Бузинська Вікторія (гр. Д-1) – одні з активних учасників студентського самоврядування коледжу презентували ідею створення відеостудії «BFCSDstudio».

Пілотним проєктом стало інтерв’ю з випускником коледжу, екс-головою студентської ради Бортяним В’ячеславом, який у лютому 2023 року,  отримав диплом фахового молодшого бакалавра з напряму Документознавство та цифрові технологіїза спеціальністю Видавництво та поліграфія ОПП Комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації.

В’ячеслав із задоволенням поділився своїми враженнями під час навчання в коледжі, розказав про отримані компетентності фахівця видавничої справи, про перспективи після закінчення навчання, а також про цікаве, насичене і продуктивне дозвілля в межах коледжу.

Учасниками студії вже заплановані наступні проєкти – інтерв’ю з успішними, цікавими та неординарними представниками студентства всіх напрямів навчання в коледжі.

Метою створення відеороликів у форматі інтерв’ю є допомогти учням шкіл та майбутнім вступникам у виборі професії, а також надихнути і мотивувати здобувачів освіти перших курсів до активної реалізації своїх творчих і професійних цілей та проводити своє студентське життя у коледжі максимально ефективно та позитивно.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *