Назустріч майбутнім вступникам

Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше розкриваються
індивідуальні творчі сили і здібності її особистості.

Василь Сухомлинський

Вибір майбутньої професії – один з головних життєвих виборів, який здійснює людина ще у юному віці. Обрана професія у подальшому відіграє важливу роль у життєвому становленні як конкурентоспроможного фахівця, так і людини, яка прагне до особистісної самореалізації та відповідальності, проявляти соціально-економічні ініціативи, бути незалежним у своїй інтелектуальній та трудовій діяльності.

Головною метою профорієнтаційної роботи є поширення інформації про напрями навчання та спеціальності, про особливості та переваги професії, про професійні можливості у подальшому кар’єрному зростанні, які відкриваються перед учнем під час навчання саме у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну.

27 березня 2023 року в рамках декади профорієнтаційної роботи здобувачі освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну під керівництвом викладачів Олени Юрчинської, Ірини Хмельницької та Віталія Мітька провели навчально-ознайомчі майстер-класи в Білоцерківській СЗОШ № 9.

Під час заходу учні школи дізнались про можливості та переваги навчання за трьома напрямами підготовки у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну:

Мітько Віталій, викладач циклової комісії «Діловодство та комп’ютерних технологій», занурив учнів у світ віртуальної реальності та реклами;

Хмельницька Ірина, майстер виробничого навчання, презентувала готові роботи циклової комісії «Легка промисловість» з машинної вишивки, пошиття іграшок та готового верхнього одягу;

Юрчинська Олена, викладач та майстер виробничого навчання циклової комісії «Перукарське мистецтво» продемонструвала процес виконання сучасного макіяжу, техніки модних плетінь та укладання волосся.

Під час спілкування  учні школи мали можливість  отримати детальну інформацію про напрями навчання, перспективи професійного та особистісного розвитку, можливості побудови власної кар’єри та переваги навчання саме у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну. Зустріч з учнями пройшла в плідній співпраці та доброзичливій атмосфері.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *