Вишиванка – наш генетичний код українця

Кожного року 18 травня ми охоче приєднуємось у Міжнародний день вишиванки до Всеукраїнського флешмобу «Вишиванка – оберіг українського народу».

 Ми пишаємося своєю Державою Україною, ми пишаємось своїми захисниками і захисницями, ми пишаємося своєю українською вишиванкою, адже вишиванка – це не просто одяг, вона є символом нашої національної гордості, самобутності та єдності. Кожен вишитий візерунок відображає традиції, історію і культуру нашого народу та несе в собі багато сакрального значення.

Ми пишаємось своєю коледжанською родиною, яка наповнена неймовірною різноманітністю обдарованих особистостей та в цей день згуртовано одягнувши вишиванки, зібралася на майданчику біля коледжу, прикрашеному прапорами та творчою роботою студентської ради – великою символічною вишивкою, в якій закодоване слово «ПЕРЕМОГА», щоб донести всьому світу, що ми вільні, єдині  і непереможні, а наші першокурсниці груп В-1 і Д-1 вразили всіх патріотичним танцем.

Нехай День вишиванки об’єднає українців по всьому світу, а магічні прадавні узори-символи додадуть нам сили для перемоги над ворогом!