Всесвітній день охорони праці 2023

Девіз Всесвітнього дня охорони праці у 2023 році «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип та право на роботі».

 З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну питання безпеки праці набуло нового значення. Тисячі підприємств продовжують функціонувати, незважаючи на додаткові щоденні ризики та випробування. Організувати охорону праці в умовах воєнного стану – надскладне щоденне завдання, до виконання якого потрібно підготуватися належним чином. Україна несе великі втрати в цій війні і ці втрати збільшуються, у тому числі внаслідок загибелі працівників на робочих місцях.

З цією метою для здобувачів освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну викладачами Наталією Поченюк та Ларисою Дацькою 28 квітня 2023 року були проведені такі заходи: лекторій на тему «Охорона праці в умовах воєнного стану»; перевірка знань у формі тестування та перегляд відео-фільму «Всесвітній День охорони праці в Україні», що спрямовані на створення безпечного освітнього середовища та безпечних умов життєзабезпечення громадян незалежної України.