Всеукраїнський Олімпійський день

З 29 травня до 06 червня 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну проведено низку заходів з нагоди Всеукраїнського Олімпійського дня.

Головна мета заходів – популяризація Олімпійського руху серед молоді, поширення ідей олімпізму та культури здоров’я.

Активну участь у заходах взяли здобувачі освіти Ι-ΙΙ курсів груп ОП 3-4, В-1, ХМ-1, Д-2, К13-14, Д-1, К-15 М-1.

Викладачами фізичного виховання Людмилою Журавель, Тетяною Шатковською та Сергієм Чіжовим проведено змагання з перетягування канату, змагання з естафетного бігу, змагання «Смуга перешкод», забіг на 1000 метрів.

Війна внесла свої корективи у змагання: діти змагались між повітряними тривогами, але в укриттях олімпійський день продовжувався іграми в шашки, шахи, настільний теніс та армреслінг.

Дякуємо всім групам за участь та вітаємо переможців змагань – здобувачів освіти груп В-1, К-15 та Лозовюк Діану (гр. ХМ-1).

06 червня 2023 року, заступник директора з виховної роботи Людмила Лемешко провела конкурс малюнку в групі ХМ-1 «Олімпійський день!». Автором найкращої роботи стала Діденко Анна!

Попри воєнний стан педагогічний колектив коледжу активно залучає здобувачів освіти до спортивних активностей та поглиблювати свої знання щодо олімпійських видів спорту.

Бажаємо нашим спортсменам і колегам олімпійського духу та перемоги! Слава Україні!