День пам’яті героїв небесної сотні

20 лютого 2024 року в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Десять років минуло від тих подій, коли на Майдані під час Революції гідності загинуло значна кількість активістів. Усі вони увійшли до меморіалу борців за українську незалежність – до Небесної Сотні.
У Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбулися заходи щодо вшанування подвигу Героїв Революції гідності та увінчання пам’яті Героїв Небесної Сотні: вшанували загиблих героїв, які віддали своє життя за майбутнє держави, хвилиною мовчання та поклали квіти до стели на честь Героїв Небесної Сотні.
У інформаційно-ресурсному центрі коледжу бібліотекарка Любов Маловічко організувала для здобувачів освіти перегляд та обговорення документального фільму «Небесна сотня. Зима, що нас змінила».
З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні здобувачі освіти групи П 21-22 підготували інформаційний відеоматеріал, який переглянули усі групи коледжу на виховних годинах.
Всі учасники освітнього процесу долучилися до заходу-реквієм до Дня Памяті Героїв Небесної Сотні, який проводив Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти спільно з бібліотекою ВСП «Рівненського фахового коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України»
Ми пам’ятаємо тих, хто боровся за свободу, гідність та демократію в Україні. Ми – Єдина країна! Ми всі прагнемо миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою. Залишаємося гідними своїх Героїв!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *