Дні Науки і Творчості «Інтелект+професіоналізм» – 2024

23 квітня Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну урочисто розпочав щорічний фестиваль думок та марафон практик в рамках проведення “Днів Науки і Творчості – 2024”.
Заплановані заходи спрямовано на створення унікальної атмосфери для участі в захоплюючих менторських та спільних творчих сесіях, експериментальних лабораторія, хакатонах, тед-стайл презентаціях, воркшопах та екскурсіях, що розширять творчі горизонти, надихнуть на нові досягнення, віддзеркалять різноманітності талантів та креативний потенціал усіх учасників.
З вітальним словом до учасників освітнього процесу звернулась директор коледжу Алла Степура, яка зазначила, що головною метою традиційного проведення Днів науки і творчості є сприяння активності здобувачів освіти, розвиток їх навичок інноваційної діяльності, підвищення професійного зростання, стимулювання творчого мислення та підготовка до викликів сучасного світу.
З великою гордістю та впевненістю в своїх силах здобувачі освіти приймали вітання та нагороди від керівника коледжу за участь у світових, всеукраїнських, обласних та міських змаганннях.
Завідувач методичного кабінету Марина Володько зазначила, що вміння творити є вкрай значущим, оскільки це сприяє відкриттю непередбачуваних і результативних методів вивчення інформації, вирішенню завдань та розгляду проблем з нового ракурсу. Саме творчість є ключовим аспектом успішного навчання та підготовки до майбутньої професійної діяльності.
Голови циклових комісій Оксана Корнієнко, Оксана Поліщук, Олена Юрчинська та Людмила Дубченко анонсували анонсували заходи за напрямами «Документознавство та комп’ютерні технології», «Легка промисловість», «Перукарське мистецтво» та загальноосвітніх дисциплін.
Нехай заходи в рамках Днів науки і творчості будуть наповнені натхненням, відкриттями та неймовірними досягненнями! Нехай ваші ідеї будуть здатні змінювати світ на краще, а творчість відкривати нові горизонти можливостей. Бажаємо всім постійного розвитку, глибоких знань і незгасної жаги до відкриття нового!