Екскурсія на підприємство «VUSHUV ANN»

У п’ятницю, 26 травня 2023 року здобувачі освіти групи М-1, разом з куратором, викладачем спеціальних дисциплін циклової комісії «Легка промисловість» О.В. Писаренко, відвідали провідне підприємство Київської області м. Біла Церква «VUSHUV ANN».

Рис.1. Фото з керівником та модельєром-конструктором 
«VUSHUV ANN»
Рис.1. Фото з керівником та модельєром-конструктором «VUSHUV ANN»

«VUSHUV ANN» – це український бренд професійного одягу та текстилю. Функціонує підприємство вже понад 13 років та постійно розвивається.

Рис.2. Творчий процес бренду «VUSHUV ANN»

Якість, стиль, комфорт і увага до деталей – це основні принципи роботи бренду.

Рис.3. Керівник бренду
«VUSHUV ANN» – Анна Третяк

Засновниця та власник бренду Анна Третяк.

Успішна, талановита дівчина, яка вже багато років займає відповідну нішу у світі моди. Любляча мама, дружина та донька.

А ще, як доказ успішного керівника, відгуки колективу «VUSHUV ANN»: «З таким керівником та такими умовами праці, хочеться зранку бігти на роботу».

Анна є успішним випускником Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, що є великою гордістю для коледжу. Вона є частою гостею в стінах нашого закладу освіти та не забуває про тих, хто в свій час, подарував їй крила.

Рис.4. Анна Третяк з педагогами коледжу Поліщук О.В. та Поштаренко Л.П.

Сьогодні швейне підприємство та бренд «VUSHUV ANN» тісно співпрацює з коледжем як стейкхолдер. Здобувачі освіти мають можливість проходити практики, а випускники – вже багато років працюють на підприємстві.

Успіх сучасного швейного підприємства, перш за все, залежить від керівника, від умов праці, від атмосфери, від обладнання та мотивації колективу. Всі ці основні моменти для якісної роботи у «VUSHUV ANN» мають своє місце.

Рис.5. Атмосфера в колективі VUSHUV ANN

Саме тому, студенти першого курсу, спеціальності «Моделювання та конструювання промислових виробів», виявили велике бажання відвідати саме це підприємство. У приміщенні є сучасний шоу-рум, де представлено готову продукцію та вишиті вироби. Також саме тут відбуваються зустрічі з клієнтами та приймаються замовлення.

Рис.6. Шоу-рум «VUSHUV ANN»

Родзинкою бренду є машинна вишивка, як брендованого, так і вишитого автентичного та сучасного одягу. Студенти зацікавились процесом вишивки, який є цілком автоматизованим. Водночас, у Навчально-практичному центрі технологій та дизайну Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну  також наявна 12-голкова вишивальна машина, тому студенти ознайомлені з роботою даного обладнання.

Рис.7. Експериментальний та вишивальний цех «VUSHUV ANN»

У швейному цеху працює чимало творчих робітниць, кожна з яких відповідає за виготовлення готового виробу від початку і до кінцевого результату. Над розробкою моделей працюють молоді та креативні дизайнер, конструктор і закрійники, які своїми ідеями надають ще більшої яскравості та неповторності широкому асортименту різноманітних виробів.

Рис.8. Швейний цех «VUSHUV ANN»

Ще один із важливих цехів – підготовчо-розкрійний. Підприємство має переносні розкрійні ножі, що  зацікавило студентів. Бренд «VUSHUV ANN» має також склад готової продукції та матеріалів.

Рис.9. Розкрійні переносні ножі

З розповідей спеціалістів підприємства ми відчули гордість за нашу легку промисловість місцевого товаровиробника, продукція якого постійно презентує традиції та можливості не тільки в Україні, а і в країнах Європи.

Рис.10. група М-1 на екскурсії, бренд  «VUSHUV ANN»

Загалом екскурсія залишила багато позитивних вражень та дала поштовх для подальшої активної співпраці!

О.В. Писаренко

Завідувач Навчально-практичним центром технологій та дизайну