Захист дипломних проєктів

Навчальний період – це особливий  час напрацювання знань, навичок, перші спроби наукових робіт, пошук, розвиток та професійне становлення.

Підсумковим  етапом є дипломне проєктування, під час якого майбутній спеціаліст демонструє свій рівень підготовки, неординарність у вирішенні поставлених завдань та практичне втілення шляхом виконання певних завдань.

15-16 лютого 2024 року відбувся захист дипломних проєктів зі спеціальності 022 Дизайн ОПП «Перукарське мистецтво та декоративна косметика» освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр.

Під час захисту здобувачі освіти презентували свої творчо-пошукові дослідження та їх практичні технологічні впровадження при розробці та виконанні зачіски або стрижки. Всі представлені роботи було виконано на високому професійному рівні, що свідчить про відповідний рівень отриманих знань та практичних навичок для здійснення якісної подальшої професійної діяльності.

Найяскравішими з представлених проєктів були роботи Рашкович Рієсти, Севериненко Ліни,  Пшеміської  Анастасії, Трубій Ольги.

Бажаємо нашим випускникам мирного неба, професійного становлення та творчих успіхів!