Лекція – практикум на підприємстві

В межах співпраці з підприємствами Білої Церкви здобувачі освіти IV курсу спеціальності «Моделювання та конструювання промислових виробів» Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну відвідали приватне підприємство «Р.СТАЙЛ». З метою поглиблення знань з дисципліни «Системи автоматизованого проектування виробів» провідними фахівцями підприємства проведено лекцію-практикум для здобувачів освіти.

Вивчаючи програми САПР, здобувачі освіти отримують практичні навички роботи з комп’ютерним моделюванням, проектуванням та аналізом. САПР забезпечує автоматизацію багатьох процесів, включаючи створення креслень і технічну документацію, вибір тканин та аксесуарів, а також взаємодію з постачальниками. САПР на підприємстві дозволяє знижувати час, витрати на розробку та випуск нового одягу, підвищує якість продукції і робить процес більш ефективним.

На виробництві здобувачі освіти отримали можливість, під керівництвом техніка-конструктора Гуменюк Ірина Миколаївна, ознайомитись з програмою GEMINI. Ця програма має великий спектр можливостей, здобувачі освіти виконували моделювання лекал, конвертували паперові лекала в електронний вигляд за допомогою інструменту Gemini Photo Digitizer.

Отриманні знання щодо використання програмного забезпечення допоможуть у майбутній професійній діяльності в галузях, де наявне автоматизоване проектування. Також вивчення САПР розширить можливості здобувачів освіти у здійсненні різноманітних проєктів та буде сприяти кар’єрному розвитку.