Майстер-клас «Сам собі beauty master»

В рамках днів науки та творчості, що стартували у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну, цикловою комісією «Перукарське мистецтво» 27 квітня 2023 року було проведено теоретично-практичний майстер-клас «Сам собі beauty master».

Під час теоретичної частини заходу учасники дізнались про канони жіночої краси різних історичних періодів, ознайцомились з основними робочими інструментами, з допоміжними матеріалами, якими їх можна замінити в домашніх умовах, із засобами стайлингу, із засобами декоративної косметики та з правилами техніки безпеки при експлуатації електроінструментів.

Під час практичної частини майстри продемонстрували, як практично самостійно швидко та красиво виконати експрес-укладку волосся та макіяж, враховуючи індивідуальні та вікові особливості обличчя. Учасники мали можливість також самостійно практично виконати запропоновані зачіски та макіяж.

Майстер-клас пройшов у творчій, позитивній та надихаючій на красу атмосфері. Всі учасники заходу мали можливість набути практичних навичок з удосконалення власного образу.