Мій таємничий блонд

У сучасному світі моди одним із важливих факторів формування фахівця індустрії краси  є отримання найновішої інформації та напрацювання практичних навиків. Для досягнення цієї мети Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну багато років співпрацює зі студією ««COLORSTAR».

30 жовтня 2023 року на базі перукарського відділення коледжу проведено практичний майстер-клас «Мій таємничий блонд» для здобувачів освіти ІІІ курсу, спеціальності 022 Дизайн «Перукарське мистецтво та декоративна косметика». Спікер – Тетяна Кожекіна, технолог студії «COLORSTAR».

 Під час заходу здобувачі освіти дізнались про особливості роботи з різними продуктами для блонду (пудра, паста, крем), отримали інформацію щодо важливості процедури попередньої реконструкції волосся для забезпечення рівномірності тонування, а також практично виконали пастельний блонд на моделі, використовуючи продукцію фірми «ITELX» серії «OH MY BLONDE».

Нові знання, закріплені практичні навички, поринання у світ професійної косметики – це саме те, що забезпечить майбутнім фахівцям з перукарського мистецтва фахові компетенції для формування конкурентоспроможного випускника.