Нова професія-нові можливості

Освіта дорослих — це практика навчання і виховання, набуття нових навичок, умінь та знань пов’язана з зміною діяльності.

Перукар – професія, яка була, є й буде затребуваною, тому що не підвладна ні часу, ні кризам, адже зачіска є важливою складовою привабливості людини! Це сучасна, модна та прибуткова професія!

17 березня 2023 року слухачі курсової підготовки за професією Перукар (перукар-модельєр) у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну успішно завершили навчання та склали кваліфікаційну атестацію.

Під час навчання здобувачі освіти отримали необхідні знання, навики виконання перукарських послуг відповідно до програми підготовки фахівців.

  • Виконання різних типів та видів  стрижок, зачісок та укладання волосся з урахуванням індивідуальних особливостей клієнта
  • Діагностика стану волосся та професійний догляд за ним, лікування волосся, тощо
  • Корегування форм зачісок та стрижок

І цей список можна продовжувати, обов’язки та можливості цього фахівця не обмежується виключно професійними навичками. Представники даної професії завжди затребувані, а у зв’язку з тим, що бажання людей гарно виглядати зростає, попит на них буде і далі зростати. Бажаємо задоволення та успіху від отриманої професії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *