Подорож до провідного поліграфічного підприємства “Диз-Арт” м.Львів

25 квітня 2024 року, в рамках проведення Днів науки і творчості в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну, здобувачі освіти ІІ курсу спеціальності «Видавництво та поліграфія» здійснили цікаву подорож до старовинного міста Львів та відвідали сучасне поліграфічне підприємство «Диз-Арт».

Директор підприємства Ярослав Бойчук провів гостьову лекцію «Сучасні друкарські обладнання та технології», під час якої здобувачів освіти дізналися, як саме відбувається процес офсетного друку, тонкощі друкарських операцій на друкарській машині Heidelberg, розглянули обладнання післядрукарських операцій для багатьох видів поліграфічної продукції, а також лінію для гофрокартону, що інтенсивно використовується в якості пакування при виробництві поліграфічної продукції. Серед різноманіття обладнань та технологій здобувачі освіти побачили новаторські рішення оптимізації обладнання та процесів, що є власним надбанням підприємства «Диз-Арт».

Лекцію проведено в умовах безперервного виробництва поліграфічної продукції, де провідні фахівці підприємства радо ділились своїм досвідом, відповідали на запитання. Такий, без перебільшення, безцінний досвід сприятиме професійному розвитку та готовності здобувачів освіти до сучасних викликів сьогодення.

Висловлюємо вдячність провідному поліграфічному підприємству «Диз-Арт» за  співпрацю, величезний вклад в розвиток поліграфічної індустрії України та можливість отримати досвід і бути корисним суспільству.