Професійне збагачення на шляху до самореалізації

Війна в Україні та неможливість безперебійно працювати поставили бізнес у скрутне становище. Складніше за всіх довелося підприємцям, чиї проєкти повністю орієнтовані на офлайн. Ключовий принцип сучасного успішного бізнесу – бути там, де вас шукають клієнти. І зараз це мережа Інтернет.

Здобувачі освітніх послуг гр. М-4 (Безносенко А., Богдан А., Борейчук Д., Григор А., Костишак М., Могилян Є., Пишна А., Прийомська К., Серебрякова А., Сірош А., Томащишина К., Федоренко А., Кирильчук В., Юхимчук І.) Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, в рамках наукового гуртка «Економіка для небайдужих», готуючись до написання дипломних проєктів, вдосконалюючи свої практичні знання щодо розробки власних стартапів та їх реалізації в конкурентному онлайновому просторі, закінчили чотирьохтижневе навчання через платформу масових відкритих онлайн-ресурсів PROMETHEUS по курсах для здобувачів освіти «Як створити стартап» та «Як будувати бізнес онлайн» й отримали відповідні сертифікати.

Бажаємо нашим студентам натхнення на подальший професійний розвиток й обов’язкового практичного втілення підприємницьких ідей та задумів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *