Професійний діалог: забезпечення якості освіти в умовах воєнного стану

28 березня 2024 року на базі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну проведено зустріч у форматі професійного діалогу на тему: “Забезпечення якості освіти в умовах воєнного стану”. Захід спрямований на обмін досвідом між учасниками курсів підвищення кваліфікації КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» та педагогами коледжу.
З вітальним словом до гостей звернулась директор коледжу Алла Степура, яка окреслила сучасні та інноваційні напрями роботи коледжу, а також наголосила та важливості постійного тісного взаємозв’язку між закладами освіти з метою удосконалення освітнього процесу та підготовки кваліфікованих фахівців.
Анастасія Денисова, заступник директора з навчальної роботи, розгорнуто презентувала діяльність коледжу, його основні напрями, досягнення та перспективи розвитку.
Учасники зустрічі мали нагоду оглянути предметні аудиторії та майстерні, оснащені сучасним обладнанням. Також відвідали музей української вишивки, укриття та дошку пошани.
Атмосфера зустрічі була доброзичливою і сприяла відкритому обміну ідеями та досвідом.
Спікери майстер класів: «Штучний інтелект, нейромережі та машинне навчання: нові освітні траєкторії та технології» (Марина Володько та Віталій Мітько) та «Інтерактивні технології навчання швейного напряму» (Оксана Поліщук) розкрили особливості використання технологій штучного інтелекту в освітньому процесі, підкреслили їхнє значення для забезпечення якості освіти та втіленні творчих ідей.
Переконані, що такий формат обміну досвідом сприяє зміцненню співпраці між закладами освіти.
Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну продовжує розвиватися та вдосконалювати свою освітню діяльність з метою надання якісної освіти в будь-яких умовах.