Професійний челендж «Професійна освіта – ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо»

17 квітня 2023 року Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну відкрив професійний челендж «Професійна освіта – ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо», який проводиться в рамках обласного профорієнтаційного заходу закладів професійної освіти Київщини за ініціативи Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області.

Наша держава потребує кадрів професійної освіти. Сьогодні кожен українець розуміє цінність робітничих професій для нашої країни. Саме нам відновлювати, відбудовувати та давати нове життя нашій Україні після ПЕРЕМОГИ.

Першим напрямом челенджу Професійна освіта – ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо» стали«Легка промисловість та сфера обслуговування», адже ці сфери завжди користувались попитом і саме зараз отримують новий подих. А кожен заклад освіти, який забезпечує фахівцями легку промисловість та сферу послуг, усвідомлює свою відповідальність щодо забезпечення якісного освітнього процесу.

Спікером презентації Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну виступила завідувач навчально-практичного центру технологій та дизайну, викладач спецдисциплін Писаренко Олена Вадимівна,яка презентувала  діяльність коледжу, здобутки й унікальність підготовки кваліфікованих робітників та молодших фахових бакалаврів за напрямами «Технології легкої промисловості» та «Перукарське мистецтво та декоративна косметика».

Піклуючись про гідне майбутнє, обирай сучасну та якісну освіту в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну. Приєднуйся до нас та стань частиною нашої команди, будуй своє майбутнє разом з нами!

А ми передаємо челендж «Професійна освіта – ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо» Богуславському вищому професійному училищу сфери послуг»!