Профорієнтаційна робота з майбутніми випускниками

Навчальний рік йде до свого завершення, і випускники закладів загальної освіти незабаром стануть перед вибором професії. І рішення про життєві плани та мотивація також залежать від інформації, яку вступник отримає на етапі професійного самовизначення.

7 лютого 2024 року викладачі Раїса Булдикова, Раїса Юхно, Надія Нагалевська провели зустріч з учнями 9 класу Білоцерківської гімназії 13. Мета зустрічі полягала у презентації Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну: перелік професій, за якими відбувається навчання, та їх перспективність і затребуваність на ринку праці, забезпечення матеріально-технічної бази аудиторій та майстерень, умови навчання та дозвілля здобувачів освіти. З особливим зацікавленням діти слухали виступ випускника цієї школи та здобувача освіти групи ОП 3-4 Демського Олега, який цікаво розповів про студентське життя у коледжі та особливості своєї спеціальності.

На завершення зустрічі учні отримали інформаційні буклети й запрошення на підготовчий курс з рисунку. Профорієнтаційна діяльність у коледжі спрямована на те, щоб суспільство одержувало якомога більше активних громадян, які відчуватимуть задоволення від роботи і матимуть можливості для самореалізації.