Результати участі коледжу у Міжнародній онлайн виставці “Освіта та кар’єра – День студента 2023”

Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра» є унікальною платформою для взаємодії педагогів, студентів, роботодавців та всіх тих, хто зацікавлений у розвитку освіти та кар’єри не лише в Україні, а й в налагодженні міжнародної партнерської взаємодії.

Роль виставки полягає у створенні простору для обміну ідеями, передачі знань і презентації досягнень у галузі освіти. Вона дає можливість учасникам ознайомитися з останніми трендами в освіті, новаторськими методиками навчання, технологічними рішеннями та перспективами у кар’єрному розвитку.

17 листопада 2023 року Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну зустрічав відвідувачів Міжнародної онлайн виставки «Освіта та кар’єра – День студента 2023» на дискусійній панелі «Кар’єра. Мотивація: Tips&Tricks», на якій активно ділилися своїм досвідом та висвітлювали широкий спектр ініціатив, спрямованих на успішне становлення здобувачів освіти у професійній сфері.

Спікери заходу:

Степура Алла Олегівна, директорБілоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, заслужений працівник освіти України, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист;

Старовойт Діана Олександрівна, методист, координатор Центру кар’єри Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну;

Бойченко Світлана Миколаївна, старший майстер Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, спеціаліст вищої категорії;

Побережець Олена Миколаївна, практичний психолог Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну;

Володько Марина Юріївна, завідувач навчально-методичного кабінету коледжуБілоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну.

Ознайомитися з вебсторінкої коледжу на виставці можна за покликанням: https://online.osvitaexpo.com.ua/study/biloczerkivskij-fahovij-koledzh-servisu-ta-dizajnu/

Відеозапис доступний на офіційному YouTube каналі коледжу, долучайтесь до перегляду.

Організатори Міжнародної онлайн виставки «Освіта та кар’єра – 2023» відзначили спікерів дипломами за активну роботу з упровадження педагогічних інновацій в освітній процес. Ця нагорода – визнання праці, наснаги та цілеспрямованості!

Бажаємо колегам продовжувати впроваджувати інновації, досліджувати нові горизонти та впливати на майбутнє нашої освітньої системи!