Твори добро для тих, хто поруч…

У внутрішньому світі людини доброта – це сонце…

В. Гюго

Всесвітній день доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для забезпечення добробуту людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та повагою один до одного.

Так, студентки коледжу групи ХМ-3, за підтримки класного керівника Цибок, долучаються до ініціатив різноманітних благодійних акцій та ініціюють такі заходи самостійно. 10 листопада, аби  подбати про тварин й поповнити стратегічні запаси їх кормів, вони відвідали Музей живої природи флори і фауни Олександрія (біопарк) в м. Біла Церква, який є домівкою для більш 600 одиниць представників фауни.

Якась приємна магія згуртувала всіх здобувачів освіти. Магія добра! Давня мудрість говорить: «…Все живе хоче того ж, чого й ти, все живе дорожить своїм життям. Зрозумій же самого себе у всякій живій істоті». Ці слова підтверджують, що треба вміти любити не тільки ближнього свого, але й будь-який живий організм.

А всім, хто ще не приєднався до цієї акції, залишається лише сказати: «Долучайтеся! Творити добро – це просто!».