Конкурс «Ми заявляємо про себе!»

Відновлюємо студентські традиції! 9 листопада 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбувся конкурс для першокурсників «Ми заявляємо про себе!».

З вітальним словом до всіх учасників заходу звернулась директор коледжу та голова журі конкурсу Степура Алла Олегівна, яка наголосила, що у непростий для країни час дуже важливо розкривати молоді таланти, адже саме завдяки творчості відбувається всеохоплюючий розвиток особистості і побажала учасникам успіху у презентації своїх номерів.

Представниками журі також стали Денисова Анастасія Володимирівна, заступник директора з навчальної роботи, Лемешко Людмила Юріївна, заступник директора з виховної роботи, Старовойт Діана Олександрівна, методист, Бузинська Вікторія, голова студентської ради.

Молоді, амбітні, артистичні та творчі першокурсники із запалом презентували свої таланти на сцені коледжу. Виступи охоплювали різні сфери творчості: виконання пісень, гра на музичних інструментах, декламування авторських віршів і танцювальні номери. Кожен виступ був неповторним та захоплюючим, а деякі з них навіть змушували серце битися сильніше, оскільки тематика виступів віддзеркалювала сучасні реалії.

Була і енергійна підтримка конкурсантів з боку одногрупників. Бурхливі овації, яскраві плакати та різноманітна атрибутика створювали позитивну та енергійну атмосферу заходу.

Результати конкурсу будуть оголошені 17 жовтня 2023 року під час урочистого заходу з нагоди Дня студента. Усі учасники конкурсу отримають заслужені визнання, а їхні таланти засяють яскраво на фоні студентської креативності.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до конкурсу:

Володько Єлизавета В-1 Східний танець

Група В-1 Відеоролик

Шегеда Богдан Оп 7-8 Вірш «Студент»

Зіолковська Анна М-1 пісня «Dynamite»

Зіолковська Анна М-1 Відео-гра на фортепіано

Бричка Маргарита М-1 Вірш «Я повертаюся до дому»

Ушенко Ангеліна, Гаврилова Марина М-1 Пісня «Старі фотографії» +гра на укулеле

Підгірний Владислав Оп 7-8 Авторський вірш «Після війни»

Любчик Анастасія Д-1 Східний танець

Петриченко Діана, Денисюк Олександра К 16 Пісня «У мене немає дому»

Прилипко Вікторія П 23-24 Авторський вірш «Хлопчина»

Зіненко Софія, Борсук Аліна, Кузьомко Софія П 19-20 Флешмоб

Гуменюк Інна К-16 Вірш «Мова»

Кондраток Дар’я Хм-1 Пісня «Буревіями»

Бажаємо всім здобувачам освіти подальших творчих успіхів!