Презентація Центру кар’єри

21 березня 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну було презентовано Центру кар’єри. Головна мета Центру – допомогти здобувачам освіти у  професійному становленні та надати ті знання та навички, які допоможуть їм стати конкурентоспроможними та успішними  фахівцями у свої галузі.

Із вітальним словом до здобувачів освіти звернулась Степура Алла Олегівна, директор Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, акцентувавши увагу на важливості створення та активної діяльності Центру кар’єри. Адже у підготовці фахівця різних галузей важливим є не тільки опанування здобувачами фахових та професійних компетентностей, а й володіння м’якими навичками, вміння до самопрезентації, самодисципліни, вміння працювати в команді й рухатись на випередження глобальних трендів.

Старовойт Діана Олександрівна, координатор Центру кар’єри, представила студентам основні зміни на ринку праці за напрямами перукарського мистецтва, легкої промисловості та інформаційно-комп’ютерних технологій, зосередила увагу на головних знаннях та навичках, які допоможуть майбутнім фахівцям максимально ефективно реалізувати свій потенціал на сучасному ринку праці, а також зазначила основні напрями та задачі Центру кар’єри. З метою увиразнення навчальних матеріалів для роботи над самовдосконаленням, презентовано воркбук «Мій шлях до успіху», в якому узагальнено корисну та цікаву інформацію про саморозвиток. Ця інформація стане основою для подальших тренінгів та інтерактивних зустрічей в рамках діяльності Центру кар’єри.

Напрям роботи з питань працевлаштування презентувала Бойченко Світлана Миколаївна, консультант Центру з питань працевлаштування випускників. Здобувачі освіти дізнались про шляхи пошуку роботи та детальніше ознайомились із інформацією про бази практик та потенційних роботодавців.

Побережець Олена Миколаївна, консультант з розвитку професійної кар’єри, зосередила увагу кожного присутнього щодо поняття «успіх» у житті, його сприйняття та визначення і як саме ставити свої цілі, щоб досягати успіху та запропонувала пройти тестування за для самооцінки кар’єрного розвитку.

На завершення заходу здобувачі освіти мали можливість поставити свої запитання, надати пропозиції та побажання.

Впевнені, що співпраця з Центром кар’єри допоможе кожному здобувачу освіти у подальшому знайти своє місце у суспільстві та реалізувати свої найзаповітніші мрії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *