Відкриття Днів науки та творчості

24 квітня 2023 р. у Білоцерківському фаховому коледжі відбулося урочисте відкриття Днів науки та творчості.

Дні науки та творчості є щорічною важливою подією для коледжанської спільноти, оскільки дають можливість взяти участь у дискусіях про найважливіші наукові проблеми і досягнення, відвідати корисні та цікаві майстер-класи, воркшопи, екскурсії. Це вагомий момент для усвідомлення ролі науки в нашому житті та крок у напрямку підтримки науки та її розвитку.

З вітальним словом до учасників освітнього процесу звернулась директор коледжу Алла Олегівна Степура, яка зазначила, що головною метою традиційного проведення Днів науки і творчості є занурення здобувачів освіти у світ професій, знайомство з успішними випускниками та роботодавцями, проведення екскурсій виробництвами та вже зараз, під час навчання, побачити професію зсередини.

Студентки Тетяна Спіцина та Вікторія Яценко презентували патріотично-пошуковий проєкт «Нескорена Україна», створений під керівництвом заступника директора з виховної роботи Людмили Юріївни Лемешко та психолога Олени Миколаївни Побережець, метою якого є посилення національно-патріотичного виховання молоді в закладах освіти, розвиток у здобувачів освіти почуття власної гідності та усвідомлення себе гідними представниками незалежної України, а також підтримка творчих здібностей та ініціатив студентської молоді в пошуку оригінальних підходів до створення об’ємно-просторових композицій.

Завідувач методичного кабінету Анастасія Володимирівна Денисова зазначила, що навіть стикнувшись зі складною задачею, можна знайти вихід, якщо підходити до неї доброчесно, творчо та інноваційно. А творче та креативне мислення допомагає розвивати свій потенціал, знаходити нові можливості та досягати успіху.

Голови циклових комісій Марина Юріївна Володько, Оксана Володимирівна Поліщук, Юлія Василівна Шмегельська та Людмила Григорівна Дубченко анонсували заходи за напрямами «Документознавство та комп’ютерні технології», «Легка промисловість», «Перукарське мистецтво» та  загальноосвітніх дисциплін.

Нехай ці дні науки та творчості стануть початком нових відкриттів та інновацій, поштовхом до творчої діяльності!