Тренінг «Оптоволокно: особливості використання» від провайдера «МАГНУС»

25 квітня 2024 року, в рамках проведення Днів науки і творчості в Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну, здобувачі освіти ІІІ курсу, що навчаються за професією 4113 Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, відвідали тренінг «Оптоволокно: особливості використання» від першого Білоцерківського інтернет-провайдера  «МАГНУС», і дізналися, як саме відбувається процес пайки оптоволоконного кабелю.

Радо поділились своїм досвідом провідні фахівці підприємства.

За словами спеціалістів, правильно виконана пайка оптоволоконного кабелю є ключовим елементом надійності і швидкості передачі даних в мережі. Такий процес вимагає високої кваліфікації та досвіду.

На додаток до професіональної демонстрації процесу пайки оптоволоконного кабелю, здобувачі освіти отримали можливість особисто спробувати свої сили у цьому складному процесі. Під керівництвом досвідчених інженерів вони мали можливість власноруч підготувати волокно до пайки, скористатися паяльним апаратом та з’єднати кінці оптоволоконного кабелю.

Ця практична частина дозволила учасникам тренінгу не лише побачити, а й відчути всі тонкощі процесу пайки. Такий практичний досвід сприятиме їхньому професійному зростанню та підготовці до майбутніх викликів у сфері телекомунікацій та інформаційних технологій.

Висловлюємо вдячність першому Білоцерківському інтернет-провайдеру  «МАГНУС» за  співпрацю та  можливість відчути себе частиною вашого професійного колективу та отримати цінний досвід.