Візит представників Уряду до Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну

28 вересня 2023 року, у рамках офіційного візиту закладами професійної освіти Київщини, Білоцерківський фаховий коледж сервісу та дизайну відвідали заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Завгородній Дмитро Володимирович та заступник голови Київської обласної державної адміністрації Осипенко Жанна Жоржівна.

Заступник міністра освіти, відомий своєю активною роботою над побудовою екосистеми цифрових рішень у сфері освіти та науки, підвищенням рівня цифрової компетентності, цифровою трансформацією процесів та послуг, відвідав коледж з метою обміну думками і досвідом у питаннях модернізації освітніх програм, підвищення якості освіти та розвитку інноваційних методів навчання.

Під час свого візиту, поважні гості провели зустрічі з адміністрацією коледжу, викладачами та здобувачами освіти, виокремили ключові аспекти сучасної освіти, а також вислухали питання та пропозиції присутніх, спрямовані на вдосконалення освітнього процесу та підвищення якості навчання. Захід також включав огляд навчальних приміщень та матеріально-технічної бази коледжу.

В умовах воєнного стану та подальшої повоєнної відбудови України, для забезпечення потреб економіки у кваліфікованих кадрах, швидкого виходу людини на ринок праці, професійна та фахова передвища освіта набувають особливої ролі. Відтак, візит підкреслив важливість співпраці між Урядом і закладами освіти для досягнення вищих стандартів навчання та підготовки молодого покоління для подальшого розвитку нашої країни.