Онлайн екскурсія містом Добра – Біла Церква

З метою знайомства першокурсників з містом Добра Біла Церква, 27 вересня 2023 року для здобувачів освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну завідувач бібліотеки Любов Маловічко організувала онлайн екскурсію «Біла Церква. Мандри Країною».

Першокурсники, які проживають в гуртожитку, із задоволенням переглянули документальний фільм про місто, в якому будуть проживати самі цікаві роки свого життя.

Присутні познайомилися з непересічними особистостями та визначними місцями  нашого славетного міста.  Під час  екскурсії відбулося знайомство із Замковою горою, церквою св. Миколая до заснування якої був причетний гетьман Іван Мазепа, Костелом Іоана Хрестителя, Краєзнавчим музеєм, Торговими рядами, Храмом св. Георгія , парком «Олександрія» місцем поєднання чьотирьох стихій, місцем з силою силенною таємниць, переказів і історій та іншими пам’ятними місцями міста з майже тисячолітньою історією.

Першокурсники здійснили незабутню подорож не тільки в минулі часи нашого міста, а  й дізналися   сучасну історію Білої Церкви.