Екскурсія до Будинку органної та камерної музики

Як чудово на хвилинку відволікатися від буденності та поринути у світ прекрасного!

24 травня 2023 року коледжанська спільнота Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну провела незабутній час у Білоцерківському міському Будинку органної та камерної музики. Завдяки підтримці профспілки коледжу, ми отримали квитки на захоплюючий концерт, який став поєднанням цікавого репертуару Тетяни Орлової – органістки, солістки, Заслуженої артистки України, та пізнавальної атмосфери: цікаві деталі про архітектурну споруду, про орган та його історію, про композиторів та їх музику.

Цей вечір був не лише музичним захопленням, а й нагадав нам про важливість культури та мистецтва. Після концерту ми мали можливість відвідати невелику екскурсію, яка нагадала нам  про історію заснування Білої Церкви, про головні архітектурні споруди міста та відомі місця, пов’язані зі значними подіями.

Ми хочемо висловити щиру вдячність нашим захисникам і захисницям за те, що вони дають нам можливість навчатись і розвиватись не лише професійно, а й культурно. Без їх підтримки такі події були б неможливі.

Також хочемо висловити подяку організаторам заходу в Органній залі Білоцерківського міського Будинку органної та камерної музики за чудово проведений захід. Вони зробили все можливе, щоб кожен мав змогу відчути справжню культурну насолоду та побачити величність мистецтва на власні очі.