Засідання приймальної комісії

13 квітня 2023 року у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбулося засідання приймальної комісії, під час якого було розглянуто низку питань, а саме: особливості вступної кампанії та роботу приймальної комісії у 2023 році, організація профорієнтаційної роботи та інформаційне забезпечення вступної кампанії 2023 року, розроблення (оновлення) програм співбесід, вимоги до мотиваційних листів та їх перевірка на оригінальність тексту.

Відкриваючи засідання, директор коледжу, Голова приймальної комісії Алла Олегівна Степура зауважила, що пріоритетними завданнями вступної кампанії у 2023 році визначено максимальне сприяння набору до закладів професійної та фахової передвищої освіти; максимально безпечний та цифровізований вступ до закладів освіти.

Алла Олегівна зауважила про обов’язковість дотримання правил безпеки та уникнення значного скупчення людей під час вступної кампанії.

Відповідальний секретар приймальної комісії Денисова Анастасія Володимирівна ознайомила присутніх з проєктом Правил прийому до Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра у 2023 році та зазначила про необхідність розроблення (оновлення) програм співбесід.

Також приймальна комісія заслухала заступника директора з виховної роботи, заступника Голови приймальної комісії Лемешко Людмилу Юріївну з питання організації профорієнтаційної роботи та інформаційного забезпечення вступної кампанії 2023 року.

Закриваючи засідання, Алла Олегівна підкреслила про необхідність дотримання норм академічної доброчесності та акцентувала увагу присутніх на перевірці мотиваційних листів на оригінальність тексту.