Барви Великодніх свят

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Це свято з особливою світлою та радісною атмосферою, але на сьогодні воно має присмак гіркоти. Від 24 лютого 2022 року триває масштабна агресія росії проти України. Наша країна  виборює право бути суверенною, цілісною державою. Тому всі ми чекаємо на це свято з великою  надією та сподіванням на перемогу, мир і спокій на нашій рідній землі.

Напередодні Великодніх свят для  мешканців гуртожитку №1 традиційно запрацювала творча майстерня «Арт-студія». Цьогоріч мистецький проєкт «Барви Великодніх свят» має особливий характер, адже в країні триває війна. Ворог усіма силами намагається знищити український народ, нашу мову, традиції та культуру. Тому сьогодні, як ніколи, важливо відроджувати та плекати власні традиції, знайомити молоде  покоління українців із самобутньою культурою нашого народу.

Творчий проєкт, організований вихователями Ніною Муковоз та Наталією Дабіжою, тривав з 04 до 12 квітня. Впродовж двох тижнів здобувачі освіти мали чудову нагоду  проводити свій вільний час  з користю, реалізуючи та розвиваючи свій творчий потенціал. Майстер-класи з виготовлення та декорування в техніці декупаж великодніх прикрас своїми руками  —  це чудовий спосіб створити святковий настрій  і можливість проявити свої творчі здібності. Учасники створили пасхальне дерево та дізналися історію його виникнення, освоїли навички художнього підмалювання в техніці декорування декупаж.  Результати творчої праці  молоді створили незабутню святкову атмосферу у  гуртожитку, вони вражають, надихають, захоплюють. Було весело і дуже творчо.

Вітаємо з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця світлим почуттям надії і любові, дарує мир та добро.