Майстер-клас від Мілани Потіхи

Бути у руслі пропозицій сучасності у галузі парфумерно-косметичних засобів, відчувати подих інновацій у beauty industry є важливим фактором розвитку майбутнього спеціаліста сфери краси.

26 січня 2024 року для здобувачів освіти другого курсу за спеціальністю 022 Дизайн “Перукарське мистецтво та декоративна косметика” було проведено майстер-клас від Мілани Потіхи, співвласниці салону краси “Beauty M studio”, технолога фірми “UA Brands My Cosm сертифіковані складники в Україні” та випускниці Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну.

Метою майстер-класу було ознайомлення здобувачів освіти з засобами кератинового вирівнювання волосся фірми “My Cosm, Organo PLASTIA” та демонстрація практичного виконання цієї послуги на моделі.

Технолог послідовно виконала процес вирівнювання, пояснюючи особливості виконання та розбираючи всі можливі нюанси волосся, що можуть вплинути на якість результату.

Майстер-клас пройшов у творчій, дружній атмосфері. Отримані знання стануть у нагоді здобувачам освіти в їхній подальшій професійній діяльності.
Найприємніше те, що саме випускники, які досягли високого професійного рівня, повертаються в стіни закладу освіти, щоб поділитися набутим досвідом і власним прикладом мотивувати здобувачів освіти до постійного удосконалення своїх навичок.