Освітній захід “Табір підприємництва”

25-26 січня 2024 року викладачі та здобувачі освіти Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну взяли участь в освітньому заході “Табір підприємництва”, який організовано в межах програми “Компанія” від Junior Achievement Ukraine за підтримки Німеччини.

«Табір підприємництва» – це унікальна можливість для здобувачів освіти отримати знання з підприємницької діяльності, вирішуючи практичні завдання за допомогою бізнес-менторів.

Під час заходу викладачі Валентина Цибок, Діана Старовойт отримали нові знання щодо ведення фінансів та обліку навчальної компанії, а здобувачі освіти Максимець Денис (В-2), Салабай Софія (К-15), Халдєєва Діана (М-2), Старовіт Вероніка (Д-2) – корисні поради щодо правил управління маркетингом бізнес-проєктів, секрети комунікації бренду з клієнтами та успішно презентували свою учнівську компанію “Double D” перед організаторами й іншими учасниками табору.

Запрошуємо детальніше ознайомитись з учнівською компанією Double D” та ексклюзивною продукцією за посиланням: https://www.instagram.com/double_d_ua?igsh=OW4zYWVvNXp1cHVo

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *