Освітньо-кар’єрний проєкт «Ігри заводів: батл університетів»

Одним із напрямів діяльності Центру кар’єри Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну є популяризація виробничих професій, залучення молоді до активного нетворкінгу із провідними компаніями.

Упродовж 17-28 квітня був проведений освітньо-кар’єрний проєкт «Ігри заводів: батл університетів», у якому взяли активну участь здобувачі освіти Спіцина Тетяна, Максимець Денис, Січкарук Марія (гр.В-1), Павлівська Діана (гр. М-1), Бузинська Вікторія (гр.Д-1) під керівництвом координатора Центру кар’єри Старовойт Діани Олександрівни.

В рамках проєкту учасники команди «ArtLOSK» відвідали вебінари про особливості роботи та атмосфери великих заводів, познайомились із провідними компаніями: Coca Cola HBC Ukraine, Ovostar Union, Хлібпром, БТУ-Центр, Імперіал Тобакко Продакш Україна. А також взяли активну участь у вирішенні кейсів від зазначених компаній.

За вирішення кейсу від БТУ-Центр команда отримала похвальний коментар від компанії: «Умнички! Бачимо, що ретельно вивчили сайт БТУ-ЦЕНТР і перечитали не одну статтю. Вдалося виділити головне, структурувати, посилити матеріалами з інших джерел. Гарна робота!», що підтверджує креативність та зацікавленість здобувачів освіти.

Додатковим заохоченням від організаторів проєкту було розіграно 10 розборів резюме від CEO UGEN Марини Джулай. Серед переможців була обрана Спіцина Тетяна, капітан команди «ArtLOSK».

За результатами проєкту всі учасники отримали сертифікати, а також надихнулись на подальший активний професійний розвиток.

Зі створенням плану кар’єрного та особистісного розвитку та його реалізацією із задоволенням допоможе Центр кар’єри Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну!