Урочисте закриття Днів науки та творчості

18 травня 2023 р. у Білоцерківському фаховому коледжі сервісу та дизайну відбулося урочисте закриття Днів науки та творчості. Цей день особливий, оскільки насичений визначними датами – День вишиванки, який щорічно святкують у третій четвер травня, та День науки в Україні, що припадає на третю суботу травня, а також 18 травня щороку в Україні вшановується День скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу. Це день, коли ми згадуємо страшну трагедію, яка сталася у 1944 році і лишила незцілені рани в серцях тисячі людей.

Упродовж місяця уся коледжанська спільнота стала активним учасником калейдоскопу заходів, що надали можливість кожному відкрити для себе незвідані горизонти знань і відчути красу творчого вияву.

Воркшопи, лекторії, семінари, майстер-класи, брейн-ринги, екскурсії та презентації творчих проєктів зуміли надати можливість кожному відчути власну творчість і бажання досліджувати нові галузі знань.

Під час урочистого відзначення найважливіших професійних, наукових, творчих досягнень 2022-2023 навчального року директор Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну, викладач-методист, заслужений працівник освіти України Степура Алла Олегівна зазначила, що наука розвивається стрімкими темпами і в ці часи важливо створювати умови для професійного зростання та плекання юних талантів.

Цьогоріч ми також з радістю приєднались до всеукраїнського святкування Дня вишиванки у форматі флешмобу, адже це спосіб об’єднати нашу громаду в одну міцну спільноту, підкреслити нашу національну гордість та показати світу, як українці єднаються навколо вишиванки.

Родзинкою заходу стала презентація театром  моди та зачіски «Діамодус» нової колекції під назвою «Дорога додому», що розроблена  з повагою до культури та спадщини окупованих регіонів. Кожна деталь відбиває тісний зв’язок зі згубленим краєм, який відтіняється блакиттю, але не забутими спогадами. Це погляд на світ крізь призму любові та віри у краще майбутнє.

Цей визначний день об’єднав усіх нас у бажанні побачити сяяння сонця Перемоги та свободи на всій території України!